Aktuelt

 

Planlagt ferie + kurser for lægerne er som følger:

Søren og Britta holder vinterferie fra 16 til 31 januar 2020 ( begge dage incl. )

AnneMarie Bay-Andersen og Caroline Djurhuus vil være vikarer.

Caroline Djurhuus er startet  5 november 2018 som fast vikar, Søren er ikke tilstede tirsdage, Britta er ikke tilstede torsdage. Onsdage deles mellem begge.

Christian Kjær er ny uddannelseslæge 1 sept til 29 februar 2020

 

 

Ny overenskomst –   Betydning for dig

De nye krav fra Regionerne giver lægerne pålæg om meget mere registrering (og bøder hvis dette ikke overholdes) og dermed mindre tid til vores patienter.                                                                                                                                                  Vi beklager, men det kan vi desværre ikke ændre på.

Vi er her for at yde bedst mulige service til alle og vil gerne have du føler dig velkommen. For at alle kan blive set  hurtigst muligt ved behov for lægehjælp, har vi måtte lave lidt ændringer:

Det betyder vi afskaffer læge ved telefonen. Dette giver flere mulighed for at blive set hurtigt, og de der ikke kan møde fysisk op, til at få hurtigt tilbagekald.                                                                                           Det vil dog altid være muligt at komme til at tale med en læge telefonisk. Der vil blive ringet tilbage ved forespørgsel herom.

Hver konsultation er berammet til 15 min. Herunder 5 min. administrativt arbejde: registrering, journalføring, henvisninger mm. Vi tilstræber at give hver patient 10 min. Kvalitetstid  .

Udnyt din konsultation optimalt ved at være forberedt på, hvad der er vigtigt for dig at nå på denne tid. Det er kun muligt, at få 1 konsultation pr. dag.

Vores sygeplejerske Lene er uddannet til at varetage selvstændige konsultationer, du vil derfor også få tilbud om tid hos hende afhængig af, hvad konsultationen drejer sig om.

Sygesikringskort er en nødvendighed. Sygeskringen har et krav om at der er 100% registrering af alle henvendelser. Og det skal indscannes

Tak for forståelsen – optakten til godt samarbejde

Læger Mollerup og personale